Tuesday, February 18, 2020

Apa beza korset Premium Beautiful vs Premium Beautiful 360 Therapants?


First time Kak Vit pakai korset waakk,


Tapiiii Kak Vit tak menyesal sebab adik korset terbaru ni super duper selesa!



Untuk orang yang first timer macam Kak Vit ni ofkoslah teliti pemilihan sebab nak pakai tu biarlah selesa.

Bila SELESA barulah YAKIN diri, ye tak? Hehe.

KakVit suka sangat dengan Premium Beautiful 360 #Therapants ni sebab kainnya RINGAN dan SEJUK. Kak Vit pakai setiap hari kat rumah dan bila keluar rumah. Memang tak panas.

Lepas tu getah kat pinggang dia BESAR, jadi bila pakai sangat selesa dan TAK MENYAKITKAN langsung! 😍

Dan lagi satu yang Kak Vit suka dia ada ZIP dan HOOK! Hook dia ada 2 level, so boleh ADJAS keselesaan tu.

Nak ke toilet pun dah tentulah SENANG! Macam pakai seluar biasa tu je waakk. ☺️

Inilah the details yang Kak Vit sangat ambil kira masa nak beli Therapants ni.

Kak Vit tahu korang pun mesti particular dengan apa yang Kak Vit bagitau tadi kan.

Jadi sape yang first time nak cuba Therapants ni Kak Vit sangatlah rekomen. Selesa dan kita akan bertambah konfiden bila berjalan tau.




Nak tenguk detail lagi, boleh tenguk video ni






Kaki rasa sakit setiap kali bangun dari tidur?

Banyak sebab kenapa kaki akan rasa sakit bila bangun dari tidur. 

Berat badan berlebihan, berdiri terlalu lama, berlaku radang pada tapak kaki.

Masalah yang sama dihadapi Puan Sham. Setiap kali bangun dari tidur, pasti tapak kaki sakit. Nak pijak lantai pun tak boleh. 

Alhamdulillah, lepas beliau pakai Therapants setiap malam, bila bangun pagi kaki dah tak rasa sakit lagi. 😍

Therapants ni ada 13 magnetik kristal yang letak pada titik akupuntur pinggang sampai ke kaki.

Fungsi 13 magnetik kristal ni untuk lancarkan aliran oksigen dan betulkan blood circulation dari pinggang hingga ke kaki. 

Jadi bila pakai waktu tidur tu kita akan dapat rasa better improvement bila bangun keesokan paginya.

Kaki dah kurang stress asbab oksigen dan aliran darah dah elok. 







Yang ada masalah macam ni boleh cuba 360 Therapants. In Shaa Allah sama-sama kita IKHTIAR sihat.

Klik sini 



Monday, February 17, 2020

Income naik 10 kali ganda lepas setahun berbisnes STG

Sebenarnya, Kak Vit dah SETAHUN dengan bisnes projek STG ni. Before this Kak Vit aktif di facebook dan IG.

Korang boleh follow Kak Vit kat sini : https://www.facebook.com/Rafaliah

Then,
Ada yang tanya Kak Vit buat bisnes STG ni part-time ke?

Part-time dik. Kak Vit ni surirumah. Bila dah surirumah, kerja UTAMA dah tentu kerja-kerja rumah.


Membasuh, memasak, mengemas, melipat, makan minum semua kena jaga paling utama.

Jadi nak bisnes yang simple, mudah dan tak stress. Bisnes yang boleh buat sambil-sambil je dik.

Walau bisnes sambil-sambil, DOA nak jugak income yang best.

Boleh belanja anak-anak, boleh jalan-jalan dengan keluarga, dapat beli apa yang diperlukan.

Alhamdulillah. SETAHUN income NAIK 10 kali ganda. Nangis bila tenguk angka bonus gini. 😭




Allah Maha Pemurah, Maha Memberi Rezeki. Tak pernah lupa beri pada setiap hambaNya.


Allah Maha Baik temukan dengan mentor bisnes seperti Kak Ain. Sangat membantu dan tak pernah lokek ilmu.

Dan Allah Maha Baik beri rezeki team Kak Vit yang sangat supportive dan baik!! 😍

And tq mentor-mentor STG kerana menciptakan platform bisnes yang terbukti boleh generate income walau hanya secara part-time!
 
Copyright © Usahawan Online STG | Cikgu Bisnes TBO | Modal RM47 | Guidance A-Z | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in